Ο γύρος της Χίου

Δημοσιεύτηκε : 15/09/2015

Γνωρίστε τη μυροβόλο Χίο με τρόπο διαφορετικό. Ακολουθήστε την ακτογραμμή της. Μεθύστε από τα αρώματά της και κάντε αυτές τις διακοπές σας αξέχαστες. Όλος ο φυσικός πλούτος της Χίου σε 1 ή 4 ημέρες ταξίδι με ένα από τα πολυτελή σκάφη της Chios Yaching. Άνεση, ασφάλεια, θαυμάσιο τοπίο, παρθένες παραλίες σκηνοθετούν ένα μοναδικό σκηνικό...το σκηνικό των διακοπών σας.

 

 

ο γύρος της Χίου→ 1 ημέρα

9.00 σαλπάρουμε από το λιμάνι της Χίου για εξερεύνηση του νησιού από τα παράλια

10.οο άφιξη στο λιμάνι των Καρδάμυλων

12.οο άφιξη  στο λιμάνι της Βολισσού

14.οο αγκυροβολούμε σε κόλπο για μπάνιο και φαγητό στο σκάφος.

17.οο άφιξη στο λιμάνι του Εμποριος

19.οο επιστροφή στο λιμάνι της Χίου

 

ο γύρος της Χίου → 4 ημέρες

1η ημέρα →Ξεκινάμε το πρώι από το λιμάνι της Χίου με ανοιχτά πανιά προς Οινούσσες. Εκεί παραμένουμε για μπανάκι και γευματίζουμε εν πλώ. Το απογευματάκι βάζουμε πλώρη για Καρδάμυλα όπου και θα διανυκτερεύσουμε το βράδυ.

2η ημέρα → Το πρωί ξεκινάμε από τα  Καρδάμυλα και κάνουμε ιστιοπλοϊα με προορισμό τη Βολισσό. Στη διαδρομή σταματάμε για μπάνακι σε κοντινό κόλπο.

3η ημέρα → Αφού απολαύσουμε το μοναδικό πρωινό στο σκάφος ξεκινάμε για τον επόμενο προορισμό μας, το λιμάνι του Εμπορειού. Στη διαδρομή επιλέγουμε τον ομορφότερο κόλπο για να κάνουμε μπάνιο και να γευματίσουμε.

4η ημέρα → Την τελευταία ημέρα μας κάνουμε μπανάκι στα υπέροχα Μαύρα Βόλια και έπειτα συνεχίζουμε με ιστιοπλοϊα πλησιάζοντας τα παράλια του Τσεσμέ (Τουρκία) προς το λιμάνι της Χίου μέχρι το απόγευμα.

 

 

H Chios Yachting σας ευχετε ενα υπεροχο ταξίδι!